TOKAT / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler Ortaokulu

Mrt

KÜTÜPHANELER HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA İL HALK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİK.

Mrt

OKULUMUZUN MÜZİK ÖĞRETMENİ MEHMET KUZU TARAFINDAN HAZIRLANAN ÖĞRENCİ KOROSU KONSERİNİ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİ.

BU GÜZEL ETKİNLİĞİ DÜZENLEMEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE TOKAT BELEDİYESİ GÜMENEK MESİRE ALANI İÇİNDE BULUNAN DOĞAL MATEMATİK MERKEZİNİ GEZDİK

Mrt

TOKAT İL JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARETTE BULUNDUK.

Şbt

LGS sınavına hazırlanan 8.sınıf öğrencilerine sınav öncesi motivasyonlarını artırmak amacıyla okul rehberlik servisi tarafından Tokat Borsa Sosyal Bilimler Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Şbt

6 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE YAŞANAN KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMİN YILDÖNÜMÜNDE DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI.

TATBİKATTAN SONRA DEPREMDE ÖLENLER İÇİN " 1  (BİR)" DAKİKALIK  SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU.

DÖNEM SONU ETKİNLİKLER KAPSAMINDA OKULUMUZDA;

---SATRANÇ VE MANGALA TURNUVASI

---ÇOCUK OYUNLARI

---GEZİ

---ANİMASYON FİLM İZLEME

ETKİNLİKLERİ YAPILMIŞTIR.

Ara

ERBAA-NİKSAR DEPREMİ ANISINA OKULUMUZDA ÇÖK-KAPAN-TUTUN TATBİKATI YAPILDI.

YERLİ MALI HAFTASINI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLADIK

Ara

İlimizde misafir ettiğimiz "Görme Engellilerin Eğitimi Kursu" kursiyerleri özel eğitim öğretmenlerimizle birlikte olduk. Güzel bir eğitimin devamında eğlenceli bir akşam geçirdik. Arkadaşlarımızı ilimizde ve okulumuzda ağırlamaktan dolayı mutlu olduk.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI İÇİN TÜM OKUL OLARAK SAATİNDE PROGRAM YERİNDE HAZIR OLDUK. PROGRAMI GEREĞİNE UYGUN BİR ŞEKİLDE YAPTIK.

Kas

Otokontrol-özdenetim konusunda okulumuzun tüm öğrencilerine rehberlik servisi tarafından seminer verildi.

Kas

CUMHURİYETİN 100.YILINI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLADIK.

Ekm

2023 YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DİN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ENGELLİ BİREYLER ARASI HADİS-İ ŞERİF EZBERLEME YARIŞMASINDA 7A SINIFINDAN MÜCAHİT ERDİN TOKAT İKİNCİSİ OLMUŞTUR.

KENDİSİNİ VE ONU YETİŞTİREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ekm

13 EKİM 2023 TARİHİNDE OKULUMUZDA  DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI YAPILMIŞTIR.